logo Crum  

gespecialiseerd in maatwerk

Industrieweg 24a
6871 KA - Renkum
T: 0317 - 317118
F: 0317 - 318090
E: info@meubelfabriek-crum.nl

 
 
 

Tips voor behoud van
uw houten vloer

meubelfabriek Crum - houten vloeren

Met deze tips blijft uw vloer in ieder geval zo lang mogelijk mooi en als nieuw.

• Zorgt u ervoor dat er bij de voor en/of achterdeur een flinke deurmat wordt gelegd. Zo voorkomt u dat het ergste vuil op de vloer terecht komt.
• Plaats plantenbakken met openingen e.d. nooit direct op de vloer maar zet deze bijvoorbeeld op een schaaltje zodat er geen water op de vloer kan lekken. Het water kan kalkplekken veroorzaken en het hout beschadigen.
• Vuil zoals zand en kleine steentjes werken als schuurpapier op de vloer. De vloer wordt hier onnodig door beschadigd. Verwijdert u dit vuil dus altijd zo snel mogelijk. Vooral bij nieuwbouwwoningen waar het straatwerk net of nog niet gelegd is zult u er last van hebben. Zorgt u voor een goede mat buiten en binnen en trek zo veel mogelijk de schoenen uit.
• Een houten vloer is een gebruiksvoorwerp . Lichte beschadigingen en deukjes doen zeker geen afbreuk aan de natuurlijke uitstraling van uw vloer.
• Plaats onder tafels, stoelen en ander meubilair dat regelmatig verschoven wordt, viltjes. Hiermee voorkomt u de ernstigste beschadigingen.
* Met goed onderhoud voorkomt u snelle slijtage van uw vloer.


Links van Crum